The All American Kids

Vanaf 8 jaar.

Ben je jarig en zot op koken? Loopt het water je in de mond bij de gedachte aan popcorn, hamburgers, muffins en hotdogs? Dan is de kinder-kookworkshop The All American iets voor jou kinderfeestje. Koken zoals papa en mama thuis ook doen, maar dan mag je het samen met je vriendjes en vriendinnetjes helemaal zelf doen (met goede begeleiding natuurlijk)! Alle heerlijke typische Amerikaanse gerechten die jullie klaarmaken tijdens de workshop mogen jullie lekker zelf oppeuzelen. En wat overblijft gaat in de typische Amerikaanse Doggy Bag.

Prijs: (vanaf 8 personen)

Prijs Kookfeestje The All American € 240,- tot en met 8 kinderen. Dit is inclusief de recepten, ranja en sap en een koksmuts.
Prijs voor ieder extra kind is € 25,-.

Optioneel kan er taart worden gegeten tijdens een extra moment om bijvoorbeeld de cadeautjes uit te pakken en te zingen. Dit doen we voor aanvang van de workshop.
Meerprijs ad € 50,-.
 

Duur:

Kinderfeest Kookfeestje The All American
2 uur.
Kinderfeest Kookfeestje The All American
inclusief taartmoment en cadeautjes uitpakken 2,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.