Streetfood

Tegenwoordig is er elke week wel een nieuw foodfestival in de buurt en worden de foodtrucks met verschillende etnische achtergronden je om de oren geslingerd. Hoe leuk zou het zijn als je al deze heerlijke gerechten zoals Spring Rolls, Dumplings, Churrosrnof Potatoe on a stick ook thuis zou kunnen maken?

Wij hebben daar iets op bedacht! Tijdens de kookworkshop StreetFood ga je aan de slag met recepten die je kent van een verre reis door Azië of een snelle bite afkomstig van de streetcorner in New York. Het zijn de gerechten van de straat maar in plaats van geserveerd in een servetje of een bananenblad kun je hier heerlijk genieten tafelen met het door jullie zelf bereidde streetfood. Een avond die zal voelen als een reis door de food-gewoontes van de wereld terwijl je aan het einde van de avond toch heerlijk in je eigen bedje kan slapen.

Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Kookworkshop.

Prijs: (vanaf 12 personen)

Prijs Kookworkshop Streetfood € 72,50 per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

Diner Kookworkshop Streetfood
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.