Escape Cooking

Zijn jullie op zoek naar een uitje waarbij samenwerking, teambuilding, ontspanning/spanning, gezelligheid en lekker eten centraal staat? Zoek dan niet verder en kom bij ons genieten van deze kookworkshop/game: Escape Cooking!Tijdens deze workshop worden al jullie zintuigen op scherp gezet om ervoor te zorgen dat er een heerlijke maaltijd op tafel komt te staan. Want zijn de recepten die jullie in handen hebben wel de juiste en zijn ze volledig? Hebben jullie al de ingrediënten wel? En kunnen jullie überhaupt in de buurt komen van de benodigde producten om een smaakvol gerecht neer te zetten?

Door middel van puzzels, codes kraken, games en andere uitdagingen combineren wij het aangename van het koken met een verrassende competitie waarbij jullie zowel als groep en als individu getest worden op jullie kwaliteiten. Kortom een kookworkshop voor iedereen die op zoek is naar een onwijs gave avond waarbij zowel ontspannen wordt genoten van een glaasje bier/wijn maar waar ook gestreden wordt in teams om zo snel en om zo goed mogelijk te presteren.
Een avond om nooit meer te vergeten!

 

Gedurende de avond zullen jullie genieten van een vier gangen menu bestaande uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Bij deze kookworkshop zijn 5 drankjes en koffie/thee inbegrepen.

Prijs: (vanaf 12 personen)

Prijs Kookbattle Escape Cooking € 77,50,- per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

Diner Kookbattle Escape Cooking
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.