Vrijgezellenfeest Tilburg

Jullie worden ontvangen bij BIJMAUD midden in het (uitgaans)centrum van Tilburg. De professionele, gezellige en huiselijke ambiance, samen met de kundige en gastvrije begeleiding, maakt jullie tijd bij BIJMAUD tot een geslaagde vrijgezellendag!

Tijdens deze ‘Vrijgezellenfeest Kookworkshop’ gaan jullie samen een diversiteit aan de lekkerste gerechten bereiden. Met een feestelijk en rijk gevulde tafel als eindresultaat gaan jullie van elkaars kookkunsten proeven.

Natuurlijk is er na het nagerecht van de proeverij nog alle tijd om gezellig na te tafelen of om jullie plan te maken voor de rest van de (stap)avond. Wij bedienen jullie dan van koffie, thee of fris en iets lekkers.
Met een goed gevulde maag en na deze speciale ‘Vrijgezellenfeest Kookworkshop’ lopen jullie zó het bruisende nachtleven van Tilburg in.

Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Kookworkshop.

Prijs: (vanaf 12 personen)

Prijs 'Vrijgezellenfeest Kookworkshop' € 72,50 per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

'Vrijgezellenfeest Kookworkshop'
3,5 uur.
 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.