Voorwoord

Wil jij een goed verzorgde kookworkshop in Tilburg ( Noord - Brabant ) voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of ander uitje? En zoek je speciaal naar een gezellige, warme en gastvrije ambiance? Dan ben je Bij Maud aan het juiste adres.Ieder kookworkshop vindt plaats in onze eigen kookstudio in hartje centrum van Tilburg. De professionele keuken samen met de kundige en gezellige begeleiding maken jullie tijd Bij Maud tot een waar succes.

Voorwoord
Voorwoord
VoorwoordSamen gaan jullie allerlei heerlijke hapjes en gerechten maken. Met een royaal gevulde tafel als eindresultaat. Natuurlijk is er na de maaltijd nog tijd om na te tafelen onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers. Met een heerlijk gevulde maag en een gezellige kookervaring ga je weer voldaan naar huis, of je gaat het uitgaanscentrum van Tilburg in.

Een drie-en-een-half-uur durende kookworkshop en samenzijn met vrienden of familie, en na afloop mailen wij jullie alle recepten.

Ook bij onze kookworkshops staan sfeer en gezelligheid centraal. Daarom is onze kookstudio stijlvol en kleurrijk ingericht. Je kan een gezellige avond verwachten. Samen koken. Wij doen voor jullie de afwas. Jullie gaan na het koken aan tafel en wij verzorgen de rest.

Onze locaties zijn warm en huiselijk ingericht, speciaal om een gezellige ambiance te creëren. Tijdens onze kookworkshops wordt je dan ook niet geleerd hoe je een mes moet vasthouden of hoe je een vis moet fileren zoals bij een meerdaagse kookcursus. Bij onze kookworkshops staat alles in het teken van lekkere gerechten, ongedwongenheid en het gezellig samenzijn.
 

Prijs: (Voor iedere prijs is uitgegaan van een minimale bezetting vanaf 12 personen.)

 

Duur:

Gemiddeld duurt een kookworkshop 3 tot 3,5 uur.
Mocht je anders willen dan kan dat natuurlijk altijd in goed overleg.
Locatie: Tilburg ( Brabant ) 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.