Viva Italia

Viva Italia

Zin in heerlijke verschillende Italiaanse kookworkshop met pasta’s, pizza’s en anti pasta’s..dat kan…. Maak dan een ultrakort reisje naar Milano en proef de heerlijke Italiaanse passie Bij Maud Workshops Tilburg.

Bij deze Kookworkshop Viva Italia worden jullie ontvangen met een welkomstdrankje waarna een korte uitleg volgt over de workshop. Daarna gaan jullie zelf aan de slag, dit natuurlijk onder goede en gezellige begeleiding en met een goed glas wijn in de hand!

Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva Italia
Viva ItaliaWanneer alle gerechtjes klaar zijn gaan jullie gezamenlijk aan tafel om te genieten van al het lekkers dat er door  jullie is klaar gemaakt.

Natuurlijk is er na de maaltijd nog de tijd om na te tafelen onder het genot van een kopje koffie of thee. Met een heerlijk gevulde maag en een bijzondere kookervaring ga je weer voldaan naar huis.

Na afloop mailen we jullie de recepten van deze kookworkshop Viva Italia.

Prijs: (prijs vanaf 12 personen)

Prijs Kookworkshop Viva Italia € 72,50 per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

Kookworkshop Viva Italia
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.