Eten & Drinken


Lekker uitgebreid dineren of lunchen is te reserveren als groep van minimaal 25 personen. Dit in combinatie met een van onze andere workshops, citygames of activiteiten. 


Hebben jullie zin om te dineren met jullie eigen gezelschap, dat er speciaal voor jullie word gekookt? Dan kan dit Bij Maud Uitjes Tilburg. Bijvoorbeeld een uniek private diner, heerlijke High Tea, gezellige High Wine, uitgebreide lunch of een zomerse BBQ? Eens een keer wat anders en dit allemaal in onze sfeervolle  locatie bij Maud Tilburg in de Tuinstraat. De gerechten, de bediening en de gasten krijgen van ons alle aandacht, het is tenslotte jullie dag. Het menu is in overleg en de mogelijkheden zijn oneindig.


Onze kleurrijke horecalocatie ligt midden in het mooie oude dwaalgebied in het centrum van Tilburg. Ook maken wij koffies en theeën met de producten van onze lokale Simon Lévelt en schenken wij een ruim assortiment bier/wijn en andere alcoholische dranken. 

De beste kwaliteit, unieke warme ambiance en een vriendelijke bediening voor een hele vriendelijke prijs …  dwaalgebied waardig!