Private Lunch

In combinatie met een van onze workshops, citygames of andere activiteiten kun je met een groep vanaf 25 personen ook reserveren voor een luxe Private Lunch. Deze lunch is een luxe van heerlijke verse vleeswaren van de plaatselijke topslager, lekkere huisgemaakte salades, verschillende soorten kazen zoals brie, mozarella en oude kaas. Naast hartig beleg zijn er voor de zoetekauw natuurlijk ook genoeg keuzes zoals hagelslag en jam. Voor de gezonde bite nog een lekker stuk fruit of rauwkost. Gekookte eieren, melk, Optimel, koffie en thee en je gaat met een volle maag naar huis! 


Dit alles in onze sfeervolle en kleurrijke locatie aan de Tuinstraat in Tilburg. De locatie is speciaal voor jullie ingericht tot een heerlijk Private Lunch Buffet met een grote keuze aan lekkere ingrediënten!


De Private Lunch is te reserveren voor groepen vanaf 25 personen in combinatie met een van onze workshops,citygames of andere activiteiten voor €22,50 per persoon, inclusief koffie/thee, Optimel/melk. Zien we jullie snel?