Koken met Bier

Een wijze man zei ooit de alom bekende woorden: “ Een bier is geen bier!” Daarom koken wij tijdens de kookworkshop Koken met Bier in alle gerechten met bier. De avond staat in het teken van heerlijke gerechten, samen koken en ontdekken op welke manieren je bier allemaal kan gebruiken in de keuken.


In Brabant en in dit geval Tilburg is bierbrouwen ontzettend populair en er bevinden zich in deze regio dan ook veel brouwerijen. We maken gebruik van lokale bieren zoals La Trappe, Kraft Bier en Torens Tilburg.  Na deze avond ben jij ook thuis in staat om te koken met bier en je gasten om ver te blazen met aparte en heerlijke recepten! Jullie maken tijdens deze avond onder andere risottokroketjes met Kraft Kleen Kwekske en heerlijke zalm uit de oven met La Trappe Tripple en gember uit de oven. Tot snel!


Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Kookworkshop.

Prijs: (vanaf 12 personen)

Prijs Koken met Bier Kookworkshop € 74,- per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

Diner Koken met Bier Kookworkshop
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.