Tapas Kids

Vanaf 8 jaar
He Kanjer dit is je verjaardag! Ben je bijna jarig en hou jij van koken en het oppeuzelen van alle lekkere hapjes? Dan is een kinderfeestje Tapas Koken perfect voor jou. Tijdens je kinderfeestje ga je allemaal heerlijke tapas maken die je samen met al je vriendjes en vriendinnetjes mag gaan opeten. Je gaat allemaal verschillende tapas maken waar jullie van zullen gaan smullen en je vingers bij aflikken. Alle grote mensen taken worden door jullie uitgevoerd (onder goede begeleiding natuurlijk).
En hebben jullie na het eten jullie buikjes vol maar is er nog wat over? Dan pakken wij het in en kunnen jullie het mee naar huis nemen om er nog een keer van te genieten!

Prijs: (Vanaf 8 personen)

Prijs Kookfeestje Tapas € 240,- tot en met 8 kinderen. Dit is inclusief de recepten, ranja en sap en een koksmuts.
Prijs voor ieder extra kind is € 25,-.

Optioneel kan er taart worden gegeten tijdens een extra moment om bijvoorbeeld de cadeautjes uit te pakken en te zingen. Dit doen we voor aanvang van de workshop.
Meerprijs ad € 50,-.
 

Duur:

Kinderfeest Kookfeestje Tapas
2 uur.
Kinderfeest Kookfeestje Tapas
inclusief taartmoment en cadeautjes uitpakken 2,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.