High - Wine

Onze High-Wine is altijd te reserveren als groep vanaf 25 personen in combinatie met een van onze workshops, citygames of andere activititeiten. Tijdens deze High Wine geniet je van drie rondes met heerlijke huisgemaakte gerechtjes geserveerd met een bijpassende wijn. Het zijn uiteenlopende gerechtjes met voor ieder wat wils. De wijnen zijn zorgvuldig uitgezocht en afgestemd op de ingredienten die gebruikt zijn in de gerechtjes.


In onze sfeervolle en kleurrijke ambiance geniet jij met je gezelschap van een Private High Wine die van begin tot eind perfect georganiseerd is. Jullie zijn het stralende middelpunt en krijgen alle aandacht die jullie verdienen, het is tenslotte jullie dag natuurlijk! Onze High Wine 


De High-Wine is te reserveren voor groepen vanaf 25 personen voor €35,-, dit is inclusief 3 aromatische wijntjes en drie rondes heerlijke gerechtjes! Zien we jullie snel?
Prijs:

Prijs High–Wine € 35,- per persoon, dit is inclusief 3 aromatische wijntjes en drie rondes heerlijke gerechtjes!

 

Duur:

De duur voor een High-Wine is 2,5 uur 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.