Private Dinner

Voor Tilburg voeren wij een uniek en eigen concept. Een concept dat ons uitstekend past, weg met tradities en menukaarten! Wij geven onze eigen draai aan en maken jullie avond compleet en vol met smaak explosies. We stellen samen een heerlijk menu samen bestaande uit een voor, hoofd en nagerecht! Bijvoorbeeld een heerlijke pompoensoep met parmezaancreme en kruim van spek, stoofpotje van kip in het Brabantse La Trappe bier en een goddelijke punt frambozen limoen cheesecake! En dit is nog maar het begin, de mogelijkheden zijn oneindig en alles is vers en uit eigen keuken!De avond is van begin tot het eind perfect en helemaal voor jullie. Deze Private Diners zijn te reserveren in combinatie met een van onze workshops, citygames of andere activiteiten. Zowel voor de grote eten als de fijnproever is het een avond met culinaire hoogtepunten en is er meer dan genoeg lekkers om van te genieten.Voor € 40,- (*exclusief drankjes) wordt er een menu opgesteld wat precies past bij jullie smaken en wensen. Kortom een avond genieten in een sfeervolle privelocatie, heerlijk eten en alle aandacht die jullie verdienen! 


Prijs:

Private Dinner is te boeken voor € 40,- (*exclusief drankjes). Het menu is aan te passen aan al jullie smaken en wensen. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën.  

Duur:

In overleg.

Private Diners voor groepen te boeken 7 dagen per week tot 00:00. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.